Ballina Aktualitet Kultura Festivali i këngës qytetare “TEUTA”

Festivali i këngës qytetare “TEUTA”

Pjesë e programit vjetor të Qendrës për Kulturë është edhe festivali tradicional i këngës qytetare “Teuta” i cili do të mbahet më 09.12.2021.

Festivali “Teuta” është një projekt ekskluziv i cili tashmë ka karakter tradicional ku marrin pjesë virtuozët e këngës së mirëfilltë shqipe nga të gjitha trojet shqiptare. Këtë vit pjesëmarrës në programin artistik janë:

– Qendra për kulturë Gostivar
– SHKASH Presheva

– Kori i grave Nexhmije Pagarusha Prishtinë
– Ansambli Bajram Shabani Kumanovë
– Grupi i grave TEUTA

Artikulli paraprakE pamundur t’i fshihesh, vjen kamera që sheh përtej murit dhe objekteve
Artikulli tjetër3 djem dhe 1 vajzë në dhomën e hotelit, çfarë ndodhi në autostradën Durrës-Tiranë ku u plagos i riu