Ballina Aktualitet Lajm i rëndësishëm nga Komuna e Vrapçishtit

Lajm i rëndësishëm nga Komuna e Vrapçishtit

Të nderuar banorë të Komunës së Vrapçishtit,
Ju informojm se duke filluar nga muaji dhjetor 2021, Kryetari i Komunës së Vrapçishtit çdo të premte nga ora 11:00 deri ora 16:00 (me përjashtim të kohës kur falet namazi i xhumasë) do të realizoj takime me banorët.
Të interesuarit, gjegjësisht personat që do të dëshirojn të realizojnë takim me Kryetarin, patjetër duhet që të sigurojnë një termin te sekretarja teknike të cilën munden ta gjejnë në zyrën nr. 2
Me respekt!

Saygıdeğer vatandaşlarımız,
2021 Aralık ayından geçerli olmak üzere, Vrapçişte Belediye Başkanı her Cuma günü saat 11:00 – 16:00 (Cuma namazi saati haricinde) arasında halkımızla görüşmeler gerçekleştirecektir. İlgilenenlerin yada Belediye Başkanı ile görüşme yapmak isteyenlerin, önceden 2numaralı ofiste Belediye Teknik Sekreterinden randevu almaları önemle rica olunur.
Saygılarımızla!

Почитувани жители на Општина Врапчиште,
Ве известуваме дека заклучно од Декември 2021 година, Градоначалникот на Општина Врапчиште секој петок од 11:00 до 16:00 часот ќе оствари средба со граѓаните. Заинтересираните, односно луѓето кои сакаат да остварат средба со Градоначалникот, задолжително ќе треба да обезбедат термин кај техничката секретарка во канцеларија бр.2.

Со почит!

Artikulli paraprakEra e fortë shemb çati dhe rrëzon pemë në Gostivar
Artikulli tjetërTetovë, ja çfarë propozuan këshilltarët komunalë për borxhin prej 24 milionë eurove