Ballina Kronika Tetovarja në hall me burrin, kërkon ndihmën e uniformave blu

Tetovarja në hall me burrin, kërkon ndihmën e uniformave blu

Në ditën e djeshme (22 nëntor), rreth orës 19:15 në Tetovë, punonjësit policorë të SPB Tetovë kanë  p r i v u a r  nga  l i r i a 45-vjeçarin me inicialet D.J. nga Tetova, i cili paraprakisht ishte d e n o n c u a r  nga g r u a j a  e tij 46-v j e ç a r e  dhe djali i tij 23-vjeçar se i kishte s u l m u a r .

D.J. është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Video bonus:

Video bonus:

 

@tetovanews