Ballina Aktualitet Maqedonia e Veriut Ndahet nga jeta zjarrfikësi i Njësisë Territoriale kundër Zjarrit në Tetovë, Skender...

Ndahet nga jeta zjarrfikësi i Njësisë Territoriale kundër Zjarrit në Tetovë, Skender Idrizi

Me pikëllim dhe dhimbje të thellë morëm lajmin se kolegu ynë Skender Idrizi pas një sëmundje të rëndë ka ndëruar jetë.
Skenderi ka qenë një kolegë i mrekullueshëm dhe një njeri i dashur.

Në emër të të gjithë zjarrfikësve të Tetovës shprehim ngushllime tek familja Idrizi për humbjen e njeriut më të dashur të tyre.
Qofsh i xhenetit kolegu ynë Skender!/Avni Ameti

@tn.lajmelokale
@tetovanews