Ballina Kronika Nxënësi vjedh 8 laptopë në një shkollë të Gazi Babës

Nxënësi vjedh 8 laptopë në një shkollë të Gazi Babës

Punonjësit policorë të Departamentit të Çështjeve Kriminale në NJPB Gazi Babë kanë zbardhur një vepër penale “vjedhje” në një shkollë të mesme në zonën e Gazi Babës, gjatë së cilës janë konfiskuar tetë laptopë, njofton MPB.

Siç informojnë nga ministria, pas masave dhe aktiviteteve të ndërmarra, është konstatuar se veprën penale e ka kryer një nxënës i shkollës nga fshati Petrovc, Shkup. Me të është zhvilluar një intervistë zyrtare në prani të njërit prind. Në të njëjtën kohë, disa nga laptopët u gjetën në një lokal shitjeje në Blv. “Aradhat Partizane”, ku pronari deklaroi se i kishte blerë nga nxënësi i moshës jomadhore.

Sendet i janë kthyer shkollës dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, në koordinim me prokurorin publik, ndaj nxënësit do të bëhet kallëzim përkatës./tetova.com