Ballina Top Lajm Njoftime punësimi/ Në Slloveni dhe në Tetovë kërkohen kuzhinierë, ndihmëskuzhinierë dhe banakiere!

Njoftime punësimi/ Në Slloveni dhe në Tetovë kërkohen kuzhinierë, ndihmëskuzhinierë dhe banakiere!

Kërkohet kuzhinier në Lublanë të Sllovenisë

Rroga neto 2000 euro

Dokumentat jua rregullon punëdhënësi

Restaurant “Sole” në Tetovë ka nevojë për kuzhinier,  ndihmës kuzhinier dhe banakiere. Për info na kontaktoni në:

Ofertë për punë në Slloveni (Fast Food)

Kërkoni të punoni në një vend me të gjitha dokumentacionet e rregulluara dhe ku keni të sigurt ushqimin dhe fjetjen?

Restoranti i pronarit tetovar që ndodhet në Lublanë të Sllovenisë ka nevojë për puntorë në Fast Food.

Punëtorëve do ju rregullohen dokumentat dhe ju sigurohet ushgimi dhe fjetja nga punëdhënësi.

Rrogë dhe kushte ideale.

Për më tepër informacione rreth punës kontaktoni në numrin e telefonit që e keni të afishuar në imazhin e mëposhtëm:

Ju priftë e mbara!

@tn.lajmelokale
@tetovanews