Ballina Aktualitet LAJM PIKËLLIMI nga Bogovina e Tetovës

LAJM PIKËLLIMI nga Bogovina e Tetovës

Një lajm pikëllimi vjen nha fshati Bogovinë. Është ndarë nga jeta i riu Xhengis Elezi dhe ngushëllime kanë shprehur Bashkësia Lokale e këtij fshati, Shoqata AVFI Bogovinë, Zvicër, etj…

E nderuar familje Elezi,
Me hidhërim të thellë mësuam lajmin, më 20 Maj 2023 për ndarjen nga jeta të bashkëfshatarit dhe vëllait tonë të dashur, Xhengis Elezit.
Me këtë rast, na lejoni, që në emrin tonë të Shoqatës AVFI Bogovinë, në Zvicër, t’ju shprehim ngushëllimet tona më të afërta.
Ai do të mbetet gjithmonë i pandarë në kujtimet tona si një mik dhe një njeri i dashur.
„ Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi “
Allahu e shpërbleft me Xhenet, kurse familjes Allahu ju dhashtë sabrin.
Me dhimbje e pikëllim,
Shoqata AVFI Bogovinë, Zvicër

Ngushëllime për familjen dhe shoqërinë, Allahu ta falt xhennetin, dhe të shprëbleftë me të mira pafund!
“Të Allahut jemi, dhe tek Ai do të kthehemi”


Me dhimbje te madhe pranuam lajmin per vdekjen e bashkefashtarit tone Xhengis Elezi.Ngushellime familjes,kurse Xhengisin Zoti e shperbleft me xhenet.

@tn.lajmelokale
@tetovanews