Ballina Aktualitet Ndahet nga jeta edukatori i shquar nga Vishtica e Likovës, Suat Zendeli

Ndahet nga jeta edukatori i shquar nga Vishtica e Likovës, Suat Zendeli

Ka ndërruar jetë edukatori i shquar Suat Zendeli nga fshati Vishticë i Komunës së Likovës. Lajmin e trishtë e jep faqja Fshati Vishticë në facebook:

Të All-llahut jemi dhe te Ai do të kthehemi !

Para pak çastesh ia dorëzoi shpirtin All-llahut Mësuesi dhe edukatori i shquar Suat Zendeli , vëllai i Komandantit Bujar Zendelit !

40 vjetë kontribut për edukimin e brezave ne fshatin Vishtice!
Varrimi bëhet nesër pas namazit te ikindijes në vendlindjen e tij , fshati Vishticë !

All-llahu e pranoftë si banor i Xhennetit e familjes Zoti durimin !