Ballina Aktualitet Xhemal Abdiu: Ismail, ishe dhe gjithmonë do jesh në zemrat tona!

Xhemal Abdiu: Ismail, ishe dhe gjithmonë do jesh në zemrat tona!

Shkruan: Xhemal Abdiu

E njohim vdekjen si rregull hyjnor, e kuptojmë edhe ate që ajo është caktim ku ne jemi të pafuqishëm për të ndryshuar diçka.

Jemi njerëz, u trishtuam nga ky lajm i hidhur për ndarjen tënde nga jeta Ismail, e nuk përmbahemi dot.

Ismail Vladi ishe dhe gjithmonë do jesh në zemrat tona, në momente të vështira ishe pranë meje, kishim shumë plane që duhej t’i realizonim.

Qofsh i Xhennetit, me shpresë që atje të jemi bashkë.