Ballina Shëndeti Çka duhet të dini për tri llojet e dhimbjes së kokës

Çka duhet të dini për tri llojet e dhimbjes së kokës

Jo secila dhimbje e kokës është e njëjtë.

Dhimbjet e kokës mund të jenë të ndryshe, në dy terme, intensitete dhe vende të ndryshme.

Nëse ndjeni se keni shumë dhimbje para kokës suaj, kjo do të thotë se nuk keni fjetur mjaftueshëm.

Nëse dhimbja e kokës suaj është e pozicionuar mbrapa kokës tuaj, është shenjë e nivelit të lartë të stresit. Relaksohuni më shumë dhe do të ndiheni më mirë.

Në fund, nëse keni dhimbje koke në pjesën e sipërme të kokës tuaj, mund të nënkuptojë se nuk po konsumoni mjaftueshëm ushqim dhe ujë. Ndërroni shprehitë tuaja të dietës./sn/

@tn.lajmelokale
@tetovanews