Ballina Aktualitet Lajme NJË PUNËTOR KA RËNË NGA SKELJA NË FSHATIN FORINË

NJË PUNËTOR KA RËNË NGA SKELJA NË FSHATIN FORINË

Rreth orës 18.00, personi J.Ç. nga fshati Çegran-Gostivar, duke çmontuar elementet nga skelet metalike, në të cilën ka punuar në fshatin Forinë, ka humburë baraspeshën dhe është rrëzuar në platformën e fundit të skeles.

Nga SPB-ja në Tetovë thonë se nga rrëzimi, J,Ç. ka marë lëndime të rënda trupore, (frakturë në këmbën e majtë), nga ku është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid murat,, në Gostivar, ku pas dhënies së ndihmës mjeksore i njëjti është dërguar në klinikat e Shkupit, si dhe janë kryer hetimet në vendin e ngjarjes, dhe po punohet në zbardhjen e rastit dhe shkaqet e rrëzimit.

Artikulli paraprakMaqedoni, 26 parti politike nuk do të marrin para nga buxheti shtetëror
Artikulli tjetërDALLIMI KRYESOR ËSHTË PËRDORIMI I EMRIT TË RI NDËRMJET GREQISË DHE ATHINËS