Ballina Aktualitet Lajme XHAFERI ENDE NUK E KA DËRGUAR LIGJIN PËR PËRDORIMIN E GJUHËVE NË...

XHAFERI ENDE NUK E KA DËRGUAR LIGJIN PËR PËRDORIMIN E GJUHËVE NË GAZETËN ZYRTARE

Kryeparlamentari Talat Xhaferi ende nuk e ka dërguar Ligjin për përdorimin e gjuhëve për tu publikuar në Gazetën Zyrtare dhe nuk ka precizuar se kur do ta bëj të njejtën.

“Nuk jam i ngarkuar me kohën, sepse nuk kam kufizime lidhur me kohën se kur duhet të shpallet ligji”, tha Xhaferi.

Kryeparlamentari Xhaferi më 27 prill tha se do ta lëshon Ligjin për përdorimin e gjuhëve për tu publikuar në Gazetën Zyrtare, por as atë ditë nuk precizoi se kur do ta bën një gjë të tillë./tv21/

Artikulli paraprakMister në Toronto, makina gjendet e varur nën urë
Artikulli tjetërLSDM: MICKOVSKI MBETET NË MBROJTJE TË KRIMIT, KORRUPSIONIT DHE SHKATËRRIMEVE TË GRUEVSKIT TË TIJ