Ballina Teknologji A e dini sa “Story” mund të postoni çdo ditë në Instagram?

A e dini sa “Story” mund të postoni çdo ditë në Instagram?

Kush nuk dëshiron të ngarkojë një Story të mirë në Instagram? Siç mund ta dini në vend që të postoni vetëm një foto, ju mund të postoni fjalë për fjalë tërë ditën tuaj në histori të njëpasnjëshme. Përveç kësaj, ju mund të shihni se kush ju “shikon” (dhe anasjelltas, për fat të keq). Ashtu si Snapchat, story-t në Instagram kanë filtra, GIF, afishe, shkronja dhe më shumë dhe janë një mënyrë më pak e përhershme për t’i mbajtur ndjekësit tuaj të informuar për aktivitetet tuaja të përditshme.

Ndërsa po postoni vetëm disa story, mund të jeni mërzitur kur dikush që ndiqni ngre më shumë se 50 rresht? A keni menduar ndonjëherë nëse ekziston një kufi në numrin e story që mund të postoni brenda një dite? Epo, një djalë u fut në procesin e kërkimit dhe tani kemi një përgjigje.

Autori i Mashable Raymond Wong postoi një seri tregimesh një ditë gjatë një vizite në Japoni, por vuri re se pas rreth tre orësh, ato filluan të zhduken. Edhe pastaj kuptoni se ekziston një kufi në numrin e tregimeve që mund të postoni në një ditë. “Rezulton se 100 klipe janë numri maksimal që mund të postohen në story e Instagram në 24 orë,” shkroi ai. “Nëse postoni më shumë, ato që keni ngarkuar së pari do të fshihen. “Më duhej të numëroja fjalë për fjalë numrin e klipeve në story për ta kuptuar atë.”

Wong madje u konfirmua nga vetë Instagram se teoria e tij është e saktë. “Instagram ka konfirmuar për Mashable se 100 klipe (foto ose video) është me të vërtetë numri maksimal i tregimeve në Instagram që mund të postohen në të njëjtën kohë,” tha ai. E vërteta është se është pothuajse e pamundur të ngarkosh ndonjëherë një numër të tillë në një ditë të vetme (në rregull, ndoshta kemi ngarkuar kaq shumë story në një koncert), por të paktën ne e dimë se ekziston një kufi./abcnews.al

@tetovanews