Ballina Aktualitet Opinione Florian Nesimi: A e din dikush pse te televizionet maqedonase si analistë...

Florian Nesimi: A e din dikush pse te televizionet maqedonase si analistë shqiptarë gjithmonë janë të ftuar të njëjtët persona, për vite e dekada radhazi!

Florian Nesimi

A e din dikush pse te televizionet maqedonase si analistë shqiptarë gjithmonë janë të ftuar të njëjtët persona, për vite e dekada radhazi!?Thotë njeriu se përveç tyre nuk ka shqiptarë tjerë që dijnë të bëjnë analiza.
Kjo është treguesi më i mirë që mediumet maqedonase ende kanë paragjykime ndaj intelektualëve shqiptarë, dhe nuk duan t’a pranojnë faktin që në mesin e shqiptarëve mund të ketë edhe analistë tjerë përveç të preferuarve të tyre.

Artikulli paraprakArtan Dika: Fitues moral i këtyre zgjedhjeve është Nevzat Bejta/Ai ka kandiduar 5 herë dhe ka humbur vetëm 3 herë!
Artikulli tjetërBekim Sali: Beteja për Çairin e Ri vazhdon