Ballina Kronika U “kapën me presh në dorë”, vihen pas hekurave dy persona nga...

U “kapën me presh në dorë”, vihen pas hekurave dy persona nga Tetova dhe një nga Tearca

Uniformat blu në Tetovë kanë  n d a l u a r  sot brenda dy orësh tre persona. Dy nga të  a rr e s t u a r i t  janë të  m i t u r  të moshës 17 vjeçe

Rreth orës 14 pasdite, në rrugën Gjorçe Petrov në Tetovë, pjesëtarë të SPB Tetovë  a rr e s t u a n  dy të  m i t u r  nga Tetova të moshës 17 vjeçe. Gjatë kontrollit, në afërsi të tyre u gjet një sasi marij*uane. Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar dhe do të pasojnë  k a ll ë z i m e t adekuate. Sot, gjithashtu rreth orës 15:50 pasdite, në Tearcë u privua nga liria një 31 vjeçar nga ky fshat për shkak se i është gjetur mari*juanë, njofton zëdhënës i SPB – Tetovë. Gjithashtu edhe ndaj 31 vjeçarit do të ngitet p a d i adekuate.

Video bonus:

Video:

Artikulli paraprakBilall Kasami: Bashkimi jonë për Tetovën Ndryshe do të na bëj të pathyeshëm pas dy javësh!
Artikulli tjetërMuzafer Etemi: Ju faleminderit që dolët të votoni!