Ballina Aktualitet Bilall Kasami: Bashkimi jonë për Tetovën Ndryshe do të na bëj të...

Bilall Kasami: Bashkimi jonë për Tetovën Ndryshe do të na bëj të pathyeshëm pas dy javësh!

Bilall Kasami

Edhe dielli sot buzëqesh më bukur në Tetovë. Fitorja e madhe e një Tetove Ndryshe ktheu buzëqeshjen e qytetit, ktheu shpresën e tetovarëve, ktheu shpresën se Tetovës do ti rikthehet shkëlqimi. Faleminderit të gjithë qytetarëve të qytetit më të bukur, faleminderit të gjithë atyre djemve dhe vajzave për aktivitetin e palodhshëm. Faleminderit qytetarit të heshtur që me votë ngriti zërin fuqishëm. Faleminderit qytetarit të ndershëm e të pathyeshëm. Faleminderit, faleminderit, faleminderit tetovarë!

Çdo votë tjetër kundër kësaj strukture që menaxhon Tetovën është votë për ndryshim. Bashkimi jonë për Tetovën Ndryshe do të na bëj të pathyeshëm pas dy javësh!
Mbështetja juaj tregoi se Tetovën e duam ndryshe, e duam të bukur, e duam më shumë se vetveten. Do të jem zëri juaj, në shërbim tuaj dhe në krahun tuaj.

VIDEO:

Artikulli paraprakRatkoceri: Ja kush është fituesi më i madh i zgjedhjeve në Maqedoni dhe humbësi më i madh në qytetet kryesore shqiptare
Artikulli tjetërU “kapën me presh në dorë”, vihen pas hekurave dy persona nga Tetova dhe një nga Tearca