Ballina Argëtim Jetë & Stil “Çmendet” nusja në ditën e dasmës, çfarë i gjen mjeku në pjesën...

“Çmendet” nusja në ditën e dasmës, çfarë i gjen mjeku në pjesën e pasme të kokës

Pak para se të martohej një nuse u detyrua të bënte një ndalesë të papritur në spital. E veshur me fustanin e bardhë dhe e rregulluar, ajo e panikosur ju drejtua mjekut.

Ndërkohë, nëna e Kelly-t i tha mjekut se vajza e saj po përjetonte ankth dhe halucinacione . Ndoshta ishte paniku i dasmës që doli jashtë kontrollit, ose çështjet e sjelljes të pavërejtura më parë.

Sido që të ishte, nëna e nuses mendoi se Kelly ishte me probleme psiqike dhe i kërkoi një psikiatri që ta vlerësonte në kohë për martesën. Por doktori nuk mendoi se ishte një problem psikiatrik. Thjesht, kur Kelly tha se gjërat po përkeqësoheshin, doktori i saj i kërkoi të qëndronte pa lëvizur ndërsa inspektonte pjesën e pasme të kokës së saj, dyshimet u konfirmuan.

Ai zbuloi arsyen e vërtetë të ankesave të nuses dhe siç doli, Kelly nuk kishte probleme mendore. Mjeku nxori nga koka e saj një larvë patkoi një centimetër të gjatë që po i rritej mbi një plagë në kafkën e saj./abcnews.al