Ballina Aktualitet Opinione Arianit Xhaferi: Grubi paska thënë se “e paskan gjetur kasafortën”…

Arianit Xhaferi: Grubi paska thënë se “e paskan gjetur kasafortën”…

Nga Arianit Xhaferi 

Kasafortën moti e keni gjetur dhe e keni zbrazur. Gjithë ato vetura luksoze, secila mbi 80,000€ që i kishi parkuar sonte para Pallatit të Kulturës në Tetovë, nuk i keni ble me paratë e rrogave tuaja, po nga kasaforta ku kanë qenë paratë e Teatrit të Tetovës që s’e përfunduat kurrë, me paratë e shkollave që s’i ndërtuat, me paratë e rrugëve që s’i hapët e s’i shtruat, me paratë e atyre mijëra të rinjëve që e lëshojnë vendin çdo ditë, me paratë e pacientëve që vdesin spitaleve pa kushte, me paratë e të varfërve që i detyroni t’ju duartrokasin në tubime me shpresën se do ju hidhni ndonjë kockë…I harxhofshi për kimioterapi.

Video bonus:

Video bonus:

https://youtu.be/PrByQp63b-8

Video bonus:

https://youtu.be/WyF0kRomk6U