Ballina Top Lajm Stuhi e pabesueshme breshri në Torino të Italisë! Pamje që të lënë...

Stuhi e pabesueshme breshri në Torino të Italisë! Pamje që të lënë pa fjalë (VIDEO)

Moti i keq në Piemonte, stuhi të furishme në Torino: breshër shumë i dhunshëm, situatë kritike në Collegno dhe Grugliasco

Moti i keq në Piemonte, Torino goditet nga stuhitë me breshër: Rivalta di Torino, Collegno dhe Grugliasco vendet më të prekura.

Stuhitë e forta që u formuan në Alpe pasdite arritën në brendësinë perëndimore të Torinos në mbrëmje dhe fjalë për fjalë po godasin sektorët perëndimorë të qytetit. Breshri po bie shumë dhunshëm në Rivalta di Torino , Collegno dhe Grugliasco , duke shkaktuar dëme dhe përmbytje siç mund të shohim në pamjet që janë në vazhdim:

https://youtu.be/ImDJT-zC_1A?list=PLNylMEAEKq6iXDcJ_i9BEubxXusrJ6eFf

https://youtu.be/j40PzvPAg6w?list=PLNylMEAEKq6iXDcJ_i9BEubxXusrJ6eFf

https://youtu.be/sN2IwUoWLQo?list=PLNylMEAEKq6iXDcJ_i9BEubxXusrJ6eFf

https://youtu.be/4yHDariGAfk?list=PLNylMEAEKq6iXDcJ_i9BEubxXusrJ6eFf

https://youtu.be/NZobSch_-iQ?list=PLNylMEAEKq6iXDcJ_i9BEubxXusrJ6eFf

https://youtu.be/7ufKde4yJGc

 

@tn.lajmelokale
@tetovanews