Ballina Aktualitet Kolegu i policit të vrarë në Banjskë të Zveçanit: U sulmuam në...

Kolegu i policit të vrarë në Banjskë të Zveçanit: U sulmuam në mënyrë tinëzare

Afrim Bunjaku, pjesëtar i policisë së Kosovës është vrarë në një sulm të armatosur në fshatin Banjskë të Zveçanit.

Për momentin e sulmit ka shkruar Fahri Shala, kolegu i të ndjerit.

Shala tha se u sulmuan në mënyrë tinëzare nga grupet kriminale.

“Vrasja e tij është një humbje e madhe për familjen, kolegët dhe komunitetin në përgjithësi. Ne shprehim solidaritetin tonë me familjen e tij dhe ndjenjat tona më të ngrohta të ngushëllimeve. Ne besojmë në drejtësi dhe shpresojmë që ata përgjegjës për këtë akt të tmerrshëm do të gjenden dhe do të përballojnë ligjin. Kujtimi i kolegut tim Rreshter Afrim Bunjaku do të vazhdojë të jetë burim inspirimi për të gjithë ne që ndjejmë përgjegjësinë për të vazhduar detyrën tonë zyrtare me integritet dhe përkushtim”, shkroi Shala.

@tetovanews