Ballina Kronika Incident në lagjen Bllok 70 në Tetovë

Incident në lagjen Bllok 70 në Tetovë

Dje (8-janar), rreth orës 08.00, 44-vjeçari D.J. nga Tetova, në SPB Tetovë ka denoncuar se në afërsi të një objekti hotelerik në lagjen Bllok 70 në Tetovë, në të cilin ai ka punuar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga 65-vjeçari A.M. nga Tetova.

Personi i denoncuar A.M. i cili dukshëm ka qenë në gjendje të alkoolizuar, është ndaluar dhe shoqëruar në polici dhe pas dokumentimit të plotë të rastit do të përgatitet edhe parashtresë adekuate.