Ballina Argëtim Kuriozitete Lë punën për të udhëtuar – shënimet e tij i shndërron në...

Lë punën për të udhëtuar – shënimet e tij i shndërron në art

Edhe sot ka njerëz që mbajnë shënime mbi atë që përjetojnë.

Një artist fletoret dhe shënimet e tij i ka shndërruar në art, transmeton Klan Kosova.

Ato janë të mbushura me ilustrime dhe shënime mahnitëse – janë vepra magjepsëse të artit, të bëra duke përdorur bojëra uji, stilografë, elemente të fotografisë, pulla postare, shkrime dhe vizatime.

Jose Naranja ishte një inxhinier i aeronautikës, por më vonë vendosi të merrej me art dhe udhëtime.

@tetovanews