Ballina Kronika Vrasja e biznesmenit në Shëngjin, këta janë 6 personat e përfshirë në...

Vrasja e biznesmenit në Shëngjin, këta janë 6 personat e përfshirë në ngjarje

Edmond Haxhia, Ruben Saraiva, Harry Simson, Thomas Mithan, Steven Hunt dhe Harriet Bridgeman janë të përfshirë në vrasjen e Ardian Nikulajt.

Ata janë zbuluar nga një makinë tip “Pasat”, të cilën e kishin marrë me qira dhe e kanë përdorur anglezi dhe portugezi, që ka bërë vrasjen. Porositës i vrasjes dyshohet Edmond Haxhia. Atë po e hetojmë si organizator, porositës dhe financues të krimit.

Edmond Haxhia është djali i dajës së Elton Lekstakajt. Fisi Lekstakajt kishte një konflikt me Nikulajn që prej 97-ës.

@tn.lajmelokale
@tetovanews