Ballina Aktualitet Lajme Përsëri reagon Artan Grubi, ja çka shkruan

Përsëri reagon Artan Grubi, ja çka shkruan

Artan Grubi nga BDI, sot ka shkruar se Fronti Europian është fitues i zgjedhjeve parlamentare dhe presidenciale.

“Fronti Europian është fitues i zgjedhjeve parlamentare dhe presidenciale.
Fronti Europian ka 19 deputetë, opozita 13 deputetë.
Fronti Europian është forca e dytë në shtet, për herë të parë në historinë e vendit.
Ali Ahmeti sërish shënon fitore të madhe dhe mbetet i pamposhtur në skenën politike në vend.
Fronti Europian e ka shumicën e dyfishtë në Kuvend.
Ju faleminderit”, ka shkruar Grubi.