Ballina Kronika Egjipt, donte të martohej me të dashurin, gruaja i jep … burrit

Egjipt, donte të martohej me të dashurin, gruaja i jep … burrit

Një grua në Egjipt ka hel#muar bashkëshortin e saj me kokteil via*grash dhe me ilaçe gjumi. Gjithçka dukej si një vde*kje natyrale, por në fakt nuk ishte kështu.

Gruaja kishte bërë një plan djallëzor, do të vri*ste bashkëshortin e saj për arsyen e vetme që të martohej me dashnorin. Bashkëpunëtor në vra*sje ishte dhe dashnori i saj, i cili kishte siguruar kokrrat e viag*rave dhe të ilaçeve të gjumit.

Ajo që zbuloi gjithçka ishte vajza 16-vjecare e çiftit, e cila dyshimet e saj ia tregoi policisë. Vajza e kishte kuptuar se babai i saj nuk kishte vde*kur për shkaqe natyrale. Pas autopsisë së bërë u zbuluar se ai ishte helm*uar.

Analizat e bëra zbuluan se për tre ditë rresht vikt*imës i ishin dhënë të pinte 12 kokrra blu dhe ilaçe për gjumin, gjë që kishte çuar në vdek*jen e tij. Gruaja u arr*estuar nga forcat e policisë dhe së bashke me të edhe i dashuri si bashkëpunëtor në kr*im.