Ballina Gossip Loredanës nuk i mbajnë nervat dhe i sulet gazetarit (VIDEO)

Loredanës nuk i mbajnë nervat dhe i sulet gazetarit (VIDEO)

Loredana ka dalë duke qeshur në konferencë për shtyp në Prishtinë duke dhënë përgjigje akuzave të policisë zvicerjane si edhe të medias “20min.ch”.

Loredana shpjegoi ndër të tjera se paratë nuk i ka marrë me forcë nga familja zvicerjane, por se gjithçka është bërë me marrëveshje mes palëve.

Ndërkohë që gazetarët bënin pyetjet, ka ndërhyrë Loredana duke iu drejtuar njërit prej tyre me fjalët: A ka mundësi të qetësohësh? Pse nuk po qetësohesh?.

Ndërkohë, avokatët e saj thanë se çështja nuk është penale, por është civile. /albeu.com/