Ballina Kronika Tetovë – Vihet pas hekurave 31 vjeçari nga fshati Llacë

Tetovë – Vihet pas hekurave 31 vjeçari nga fshati Llacë

“Gjatë ditës së djeshme, diku rreth orës 11 e 45 minuta, në fshatin Llacë të Tetovës, pjesëtarët e policisë së SPB-Tetovë e kanë priv*uar nga liria 31-vjeçarin N.B. nga po ky fshat, në bazë të dysh*imit se më datë 1 korrik të këtij viti, rreth orës 18:00, në rrugën e “Lubotenit” në Tetovë, ka kryer ve*për pen*ale “vr*asje në tent*ativë”, duke qëll*uar me ar*më zja*rri dhe duke pla*gosur 40-vjeçarin SH.M. banor i Tetovës”, njoftoi Fatmir Rexhepi, zëdhënës i SPB-Tetovë.

Sipas Rexhepit, personi N.B. gjatë ditës së sotme me parashtresë përkatëse do të paraqitet para gjyk*atësit në proc*edurë paraprake të Gjy*katës Themelore-Tetovë.

Fshati Llacë, Tetovë, 25 maj 2019

Rruga për në Kalanë e Tetovës dhe në fshatin Llacë

Fshati Llacë i Tetovës, 31 korrik 2016