Ballina Kronika A K S I D E N T në autostradën Tetovë –...

A K S I D E N T në autostradën Tetovë – Shkup (VIDEO)

Një aksi*dent trafiku ka ndodhur sot në autostradën Shkup Tetovë në afërsi të fshatit Bukoviq të Sarajit.

Shkak i aksidentit, ku është përfshirë një makinë e tipit Peugeot, ka qenë moti me shi dhe shpejtësia e ngarjes së automjetit, por për fat të mirë nuk ka pasur vik*tima.

Jeta i jep një shans të dytë vozitesit nga Strumica
Kujdes si vozisni në autostradën Shkup – Tetovë, posaçërisht kur ka shi.
Asfalti është shkatërruar, i mbushur me gropa, e gropat me ujë… Shumë lehtë mund ta humbni kontrollin.
Zotëriu pati fat dhe kaloi vetëm me disa gërvishtje, por nuk është mirë me ja lan fatit këtë punë në dorë, shkruan gazetari

Furkan Saliu, i cili ka publikuar këtë video.