Ballina Kronika A RR E S T O H E T një 27 vjeçar...

A RR E S T O H E T një 27 vjeçar nga Tetova

Mbrëmë (5 tetor), rreth orës 21 e 55 minuta, në rrugën e ,,Ilindenit” në Tetovë, pjesëtarët e policisë nga SPB-Tetovë, e kanë arre*stuar personin A.S. (27) nga Tetova, i cili ka sul*muar fizi*kisht pjesëtarin e policisë që ka qenë duke ndërmarrë veprimet zyrtare.
Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, personi A.S. do të përballet me parashtresë adekuate.