Ballina Kronika Me çarçafë nga tarraca, A RR A T I S J A...

Me çarçafë nga tarraca, A RR A T I S J A spektakolare e 6 të D Ë N U A R V E (FOTO)

Gjashtë të  d ë n u a r  janë shpallur në kërkim pasi arritën të   a rr a t i s e sh i n  nga një  b u r g  në Kaliforni të Shteteve të Bashkuara të Amerikës përgjatë fundjavës, duke përdorur një litar të improvizuar. Sipas asaj që shkruan BBC, janë me dhjetëra  i n v e s t i g u e s i t  të shpërndarë në rajon në kërkim të tyre.

Zyrtarët kanë paralajmëruar publikun që të tregojnë kujdes pasi të  a rr a t i s u r i t  konsiderohen të “a r m a t o s u r  dhe të  rr e z i k sh ë m”. Një prej tyre ishte në  q e l i  për  a k u z ë n  e  v r a s j e s.

A rr a t i s j a  nga  b u r g u  ndodhi orët e vona të së shtunës. Të  d ë n u a r i t  kanë mundur të shkojnë në tarracën e  b u r g u t  Merced County Downtown, në Kaliforninë qendrore dhe kanë përdorur çarçafë të lidhur me njëri-tjetrin për t’u  a rr a t i s u r. Por gardianët nuk e kuptuan mungesën e tyre në  q e l i  deri të nesërmen në mëngjes.

Në mesin e të  b u r g o s u r v e  janë Fabian Cruz Roman, 22 vjeç, i akuzuar për  v r a s j e, Andres Nunez Rodriguez, 21 vjeç dhe Gabriel Francis Coronado, 19 vjeç, të dy të  a k u z u a r  për  t e n t a t i v ë  v r a s j e j e.

Zyra e sherifit ka ngritur një  t a s k f o r c ë  me qëllim kapjen e tyre.