Ballina Aktualitet Ahmeti: Teuta Arifi mund kontribuojë në integrimin e vendit për në BE

Ahmeti: Teuta Arifi mund kontribuojë në integrimin e vendit për në BE

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim thotë se Teuta Arifi është propozuar të jetë ambasadore e Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian respektivisht në Bruksel pasi që ajo mund të kontribuojë që RMV-ja të integrohet sa më shpejt në Bashkimin Evropian pasiqë ajo e njeh këtë proces .

Ahmeti thotë se ajo është kompetente në këtë fushë, përshkak të përvojave të mëhershme që ka pasur.

Arifi ka qenë zv.kryeministre për Integrime evropiane si proces e njeh këtë fushë dhe nuk ka nevojë në geotinë të vendosen njerëz të cilët humbin beteja në luftë me rëndësi është që qështjet të ecin përpara dhe të kontribojnë në përshpejtimin e integrimit të vendit në BE dhe Arifi mund të kontribojë në integrimin e vendit në BE përshak lidhjeve të me hershme në rajon dhe në BE./KlanMacedonia/

@tetovanews