Ballina Aktualitet Aleanca për Shqiptarët, shpresë e vetme për të ardhmen. Mirë se erdhe...

Aleanca për Shqiptarët, shpresë e vetme për të ardhmen. Mirë se erdhe zonja Hanife Asani!

Hanife Asani ka lindur më 03.01.1975 në fsh.Pershefcë, Shkollën e mesme të mjekësise e ka përfunduar në Tetovë, ndërsa Fakultetin e Stomatologjisë në Tiranë, në vitin 1999.

Për 4 vite ka punuar si stomatologe në Spitalin e Tetovës, reparti i fëmijëve, ndërsa 4 vite ka qenë e angazhuar si asistente në lëndën e Morfologjisë së dhëmbit dhe semundje të dhëmbit Paraklinike, në Universitetin e Tetovës, ku njëkohësisht ka ndjekur dhe përfunduar provimet e ShPU-së (master).

Aktualisht punon si stomatologe në Klinikën Stomatologjike “Sara Dent” në Tetovë.

@tetovanews