Ballina Aktualitet Arben Taravari: Uroj gëzuar Vitin e Ri 2024!

Arben Taravari: Uroj gëzuar Vitin e Ri 2024!

Uroj gëzuar Vitin e Ri 2024!
Qoftë çdo ditë e këtij viti e mbushur me gëzim dhe besim!
Nëse besojmë, të gjithëve na presin ditë më të mira!
Me respekt e përkushtim
Arben Taravari
***
Среќна Нова 2024 година!
Секој ден од оваа година нека биде исполнет со радост и вера!
Ако веруваме, сите нè очекуваат подобри денови!
Со почит и посветеност Арбен Таравари

@tn.lajmelokale
@tetovanews