Ballina Aktualitet Behgjet Pacolli: Miqtë e mi të dashur, Gëzuar 2024!

Behgjet Pacolli: Miqtë e mi të dashur, Gëzuar 2024!

Nga Behgjet Pacolli

Miqtë e mi të dashur, Gëzuar 2024!

Uroj ky vit që po hyn të ju sjellë shendet, lumturi dhe suksese në realizim të të gjitha aspiratave dhe ëndrrave tuaja. Të jetë një vit i dashurisë, respektit për prindërit, fëmijët, familjarët e miqtë e seicilit për seicilin.

Për familjarët, bashkëpunëtorët dhe miqtë e mi kam një falënderim nga zemra për momentet e bukura që kemi kaluar së bashku në vitin që po e lem pas.

Të kultivojmë shëndetin, dashurinë dhe të krijojmë harmoni në rrugën tonë të përbashkët.

Le të përshëndesim e të festojmë së bashku fillimin e vitit te ri!

Gëzuar

@tn.lajmelokale
@tetovanews