Ballina Teknologji Si të lexoni mesazhet e fshira nga WhatsApp

Si të lexoni mesazhet e fshira nga WhatsApp

Përdoruesit e WhatsApp mund të fshijnë mesazhet e dërguara gabimisht brenda pak sekondave. Në këto raste, në ekranin e dy përdoruesve del që është fshirë dhe nuk ka mënyrë për tu kthyer.

Por është zbuluar një mënyrë për të rikthyer gjithcka është thënë dhe nuk është lexuar. Kjo gjë do bëjë që 1 miliardë përdoruesit e aplikacionit WhatsApp të kujdesen mirë para se të shkruajnë dicka pasi zbulohet shumë shpejt.

Si të ktheni mesazhet e fshira?
1-Fshini aplikacionin WhatsApp nga aparati juaj iPhone ose Android

2-Ri shkarkojeni sërish

3-Bëni “restore” bisedat

Artikulli paraprakJuan Guaidó: Opozita e Venezuelës ka takuar ushtrinë
Artikulli tjetërPendarovski: Nuk pranoj të bëhem kryetar shteti pa votat e shqiptarëve