Ballina Aktualitet Lajme “Reketi”, konfiskohen mobilje në shtëpinë e Janevës (VIDEO)

“Reketi”, konfiskohen mobilje në shtëpinë e Janevës (VIDEO)

Aktualisht në shtëpinë e proku^rores speciale, Katica Janeva në Kozle po konfis^kohen mobilje. Janeva u kthye në shtëpi nën shoqërimin e policisë, pas bast^isjes që u bë në zyrën e saj në PSP.

Gjatë kontrollit në PSP është konfi^skuar një kompjuter i Janevës. Ende nuk ka informacione se pse Janeva nga PSP-ja është kthyer sërish në shtëpinë e saj në Kozle, nga ku pritet të dërgohet para gjykat^ësit të procedurës paraprake, i cili do të vendos në lidhje me kërkesën e PTHP-së për parab^urgimin e Janevës.

Prokuroria Themelore Publike kërkon parabu^rgimin e Janevës për shkak se ajo dyshohet se ka keqpë*rdorur pozitën zyrtare për përfitime personale në rastin “Reket”.

Artikulli paraprakKa ndërruar jetë nëna e Katica Janevës
Artikulli tjetërA RR E S T O H E T Katica Janeva dhe dy politikanë të njohur?!(VIDEO)