Ballina Kronika Incident në Tetovë

Incident në Tetovë

Mbrëmë (4 tetor), pesëmbëdhjetë minuta pas mesnate, pjesëtarë të policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, kanë privuar nga liria 19-vjeçarin J.G. dhe një 17-vjeçar nga Tetova, të cilët rreth orës 23, në rrugën ,,Ivo Lola Ribar,, në Tetovë, së pari i kanë kërkuar para 18-vjeçarit R.S. nga Tetova, dhe më pas e kanë sul*muar fizi*kisht dhe ia kanë marrë celularin.

Të njëjtit janë mbajtur në Stacionin policor- Tetovë, për zbardhjen e plotë të rastit.

VIDEO bonus:

LAJMET E TJERA NGA KRONIKA:

Dje (3 tetor), rreth orës 12 e 20 minuta në rrugën ,,Todor Cipovski-Merxhan,, në Tetovë, pjesëtarët e policisë nga SPB-Tetovë, e kanë arr*estuar 19-vjeçarin Xh.B. nga fshati Otushishtë, i gjy*kuar me bu*rg në afat prej 17 muajsh, për kryerje të veprave pe*nale ,,Vjedhje,, dhe ,,vjedhje e rëndë,, I njëjti është dorëzuar për vua*jtjen e dën*imit në bur*gun ,,Idrizovë,, në Shkup.

Dje (3 tetor), rreth orës 14 e 15 minuta, në rrugën ,,133,, në Tetovë, është priv*uar nga liria 53-vjeçari Z.N. nga Tetova, për shkak të bazave të dy*shimit, se ka kryer vepër pen*ale ,,Vetëkënqje të pasioneve sek*suale në vend publik përpara personave të tjerë,,. I njëjti është mbajtur në Stacionin policor-Tetovë, për procedurë të mëtutjeshme, prej ku do të pasojë edhe parashtresa adekuate.

Dje (3 tetor), rreth orës 11.00, 35-vjeçari Q.N. dhe nëna e tij SH.N. (62) nga fshati Pallaticë e Tetovës, kanë deno*ncuar se 34-vjeçari A.K. nga fshati Trebosh i Tetovës, disa herë i ka mash*truar duke marrë prej tyre rreth 79 mijë denarë, me premtime se do ta ndihmojë të marrë vizë pune në Gjermani, si dhe do t`i ndihmojë në përfitimin e të drejtës për pension të pleqërisë dhe pensionit social. Merren masat për zbardhjen e plotë të rastit.

Tridhjetë e gjashtë vjeçari G.Q. nga fshati Zdunjë e Gostivarit, dje (3 tetor) ka deno*ncuar se një ditë më herët, rreth orës 22.00, duke lëvizur në rrugën ,,101,, në drejtim të rrugës ,,Zhivko Brajkovski,, në Gostivar, ka qenë i sul*muar dhe kaf*shuar nga qen i pastrehë.

Dje (3 tetor) gjithashtu 66-vjeçari D.N. nga fshati Zdunjë, ka denoncuar se më datë 21-shtator të këtij viti, në rrugën lokale Zdunjë-Debresh, ka qenë i sul*muar dhe kafs*huar në ekstr*emitete nga qen i pastrehë.

Më datë 02.10.2019, në ora 21 e 25 minuta, në autostradën Shkup-Tetovë-Gostivar, në afërsi të hyrjes për në Tetovë, ka ndodhur aksident trafiku ku janë përfshirë një ,,BMW,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 20-vjeçari L.M. nga Tetova dhe vetura ,,Folkcvagen Polo,, me targa të Ohrit, të cilën e ka drejtuar 53-vjeçari G.V. nga Ohri. Në këtë aksident lëndime trupore ka pësuar M.M.(19) nga Tetova, shoqëruese në veturën ,,BMW,, e cila është dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës, për ofrimin e ndihmës mjekësore. Ekipi nga SPB-Tetovë ka kryer inspektimin në vendin e ngjarjes.

Më 2 tetor, rreth orës 21 e 15 minuta, në rrugën regjionale që lidhë fshatrat e Gostivarit, Vrapçishtin dhe Debreshin, pjesëtarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, kanë privuar nga liria personat G.M. (31) nga fshati Zdunjë, R.M. (44) dhe I.S. (23) të dy nga Tetova, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre dhe veturës së tyre, është gjatur mar*ijuanë e cila është fotodokumentur dhe konfi*skuar për eks*pertizë. Tre personat në fjalë janë mbajtur në Stacionin policor-Gostivar, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, ku do të përgaditet edhe parashtresa adekuate.

Më 3 tetor, 00 e 10 minuta, 51-vjeçari F.M. nga fshati Debresh i Gostivarit, ka denoncuar se rreth orës 23 e 45 minuta duke drejtuar veturën ,,Audi A3,, me targa të Gostivarit, në fshatin Vrapçisht, rrugën ia ka prerë vetura ,,Jugo,, dhe disa persona, prej të cilëve njëri ka qenë nga Vrapçishti, dhe me përdorim të mjeteve të forta e kanë dëm*tuar veturën e tij. Merr*en masa për zbardhjen e plotë të rastit.

Pjestarët e policisë nga Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë, më 2 tetor, rreth orës 09 e 45 minuta, në fshatin Leshnicë e Epërme, kanë ndaluar veturën ,,Citroën Xsara,, me targa të Tetovës, të cilën e ka drejtuar 21-vjeçari me inicialet I.I. nga po i njëjti fshat, i cili ka transportuar dru për ngrohje, pa pasur dokumentacionin e nevojshëm. I njëjti është privuar nga liria, kurse vetura dhe drutë janë konfi*skuar dhe dorëzuar Policisë Pyjore, ku pas dokumentimit të plotë të rastit do të përgatitet edhe parashtresa adekuate.

Më 2 tetor, rreth orës 14 e 50 minuta, në rrugën ,,Sede Kostovski,, në Gostivar, pjestarë të policisë nga SPB Tetovë, kanë arre*stuar 31-vjeçarin I.M. nga Gostivari, i cili ka qenë i gjy*kuar me 1 vjet dën*im me bu*rg, për kryerje të veprës pen*ale ,,Prodhim i paaut*orizuar i dro*gave nark*otike, substancave psik*otrope dhe prek*usorëve,,.I njëjti është dorëzuar në bur*gun e Tetovës, për vua*jtje të dëni*mit me bu*rg…….

Më 2 tetor, rreth orës 13.00 në rrugën ,,Major Çede Filipovski,, në Gostivar, është arr*estuar 35- vjeçari E.A. nga Gostivari, i gjy*kuar me 1-vjet dën*im me bu*rg, për shkak se ka kryer vepër pe*nale ,,Vjedhje të rëndë,,. E.A. është dorëzuar në bur*gun e Tetovës për vuajtjen e dën*imit.

Më 2 tetor, rreth orës 17 e 20 minuta, 45-vjeçarja H.L. nga Tetova, ka deno*ncuar se disa persona rreth orës 16 e 10 minuta, në rrugën ,,APJ,, në Tetovë janë duke e tortu*aruar një qen, të cilin e kanë lidhur për një peme, dhe pas reagimit të saj lidhur me veprën, të njëtit kanë filluar një zënkë verbale duke fjalosur me denon*cuesen. Janë duke u marrë masat për zbardhjen e rastit, kurse njëri nga personat i cili dyshohet se ka qenë pjesëmarrës në rastin e denon*cuar, është thirrur në Stacionin policor-Tetovë.

Tridhjetë e një vejçari P.J. nga fshati Vollkovi e Tetovës, më 1 tetor, ka deno*ncuar se persona të panjohur në periudhën prej datës 29 shtator dei 1 tetor të këtij viti, kanë thyer xhamin e dritares së mbrapme të kishës ,, Shën Gjergji,, si dhe kanë dëm*tuar dy kanaçe plastike plehrash, të cilat kanë qenë të vendosura në oborrin e kishës. Ekipi nga SPB Tetovë, ka kryer inspektimi në vendin e ngjarjes.

Më 1 tetor, rreth 13 e 30 minuta, 65-vjeçari L.S. nga fshati Gallatë e Gostivarit, duke drejtuar traktorin e ngarkuar me dru në vendin e quajtur ,,Borca e Poshtme,, është rrëzuar prej traktorit ku ka pësuar lëndime trupore. I lënduari L.S. është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar që t`i ofrohet ndihma mjekësore.

Artikulli paraprakPompeo në Maqedoninë e Veriut: Duhet të udhëhiqeni nga mendja, e jo nga ndikimi rus (VIDEO)
Artikulli tjetërQindra mërgimtarë zbarkojnë me autobusë për të votuar Vetëvendosjen (VIDEO)