Ballina Kronika Dy I N C I D E N T E në Tetovë

Dy I N C I D E N T E në Tetovë

24-vjeçarja nga Tetova ka paraqitur dh u n ë në fam*ilje nga bu*rri i saj dhe rasti ka ndodhur në vend pub*lik, përpara një restoranti. Ajo njoftoi se bu*rri i saj përdori gjithashtu një mj*et të mp*rehtë.

Një 24-vjeçare nga Tetova raportoi dje në ora 18 e 10 minuta në SPB të Tetovës se njëzet minuta më herët, në afërsi të një restoranti, në pjesën qendrore të Tetovës, është sul*muar fiz*ikisht nga bu*rri i saj i moshës 31-vjeçe. Sul*muesi gjithashtu raportohet se përdori një m j e t të mpr*ehtë. Menjëherë pas kallë*zimit, burri u pri*vua nga li*ria dhe u mbajt në sta*cionin po*licor në Tetovë për sqarimin dhe dokumentimin e plotë të rastit, pas së cilës do të pasojë masa adekuate kundër tij, njofton SPB-Tetovë, transmeton Tetova News.

Në të njëjtën periudhë dje në SPB-Tetovë kishte raportim për su*lm fi*zik mes fqinjëve.

Në orën 6:40 të mëngjesit, A.E.(39) nga Tetova, në SPB Tetovë raportoi se në oborrin e ndërtesës ku ata jetonin, në rrugën Blagoja Toska në Tetovë, babai i tij me inicialet C.E. (71), pas një grind*jeje verb*ale, ai ishte su*lmuar fiz*ikisht nga fqinji D.M. (37) nga Tetova, njoftojnë nga SPB-Tetovë, transmeton Tetova News

Policia po merr masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes