Ballina Lajme E papritura nga Koreja e Veriut: Kim Jong Un në gjendje K...

E papritura nga Koreja e Veriut: Kim Jong Un në gjendje K O M A, pushtetin pritet ta marrë motra e tij

Lajme të bujs*hme vijnë nga mediat ndërkombëtare, të cilat thonë se dik*tatori Kim Jong Un është në gjendje ko*ma.

Sipas shërbimeve të Inteli*gjencës, vendin e tij në krye të pushtetit pritet ta marrë motra e tij, Kim Yo-jong, të cilës ditët e fundit i janë shtuar disa përgjegjësi më shumë.

Gazetari Roy Calley, i cili e ka vizituar disa herë vendin e mbyllur gjatë punës si reporter, i komenton këto lëvizje si të një fshe*htësie tepër të lartë, madje sipas tij as vetë qytetarët në Korenë e Veriut, nuk janë në dijeni se çfarë po ndodh.

Gjithashtu dhe Chang Song-min, ish-këshilltar i presidentit të ndjerë të Koresë së Jugut, Kim Dae-jung, beson që 36-vjeçari është në gjendje ko*me. Në fakt, zërat për një vde*kje të dikt*atorit të hekurt kanë pesë muaj që qarkullojnë.

Dyshi*met u ngritën kur ai mungoi në ditën e ditëlindjes së gjyshit, gjë të cilën nuk e kishte bërë për aq kohë sa ka qenë në krye të shtetit.

Edhe pse ai u shfaq ditë më vonë në kryeqytetin Penian duke inaguruar një fabrikë mbeturinash, agjencitë e inteli*gjencës besojnë se imazhet e filmi*meve të tij janë të mëparshme.