Ballina Kronika U “kap me presh në dorë”, vihet pas hekurave një 30-vjeçar nga...

U “kap me presh në dorë”, vihet pas hekurave një 30-vjeçar nga Kërçova

Uniformat blu kanë arre*tuar sot pasdite personin me inicialet F.I.(30 vjeç).
Nga MPB njoftojnë se pas marrjes së informatave paraprake, në Rrugën e Prilepit në Kërçovë u ndalua një motoçikletë e drejtuar nga 30-vjeçari, tek i cili u gjetën 38 pako me her*oinë dhe tri paketime me mari*juanë, të destinuara për shitje.
Kundër F.I. do të ngritet kall*ëzim adekuat nga organet kompetente.