Ballina Kronika Vihet pas hekurave hoxha i Drenasit, Osman Musliu

Vihet pas hekurave hoxha i Drenasit, Osman Musliu

Për shkak të një konf*likti fiz*ik, Hoxhë Osman Musliu, të martën është arr*estuar nga uniformat blu të Kosovës.

Sipas tyre, ai ishte konfr*ontuar me një hoxhë tjetër në Bashkësinë Islame të Kosovës, dega në Drenas.

“Me datë 24.11.2020 rreth orës 14:30 policia ka marrë informatën për një përl*eshje të ndodhur brenda një objekti në rrugën “Ilaz Kodra” – në Drenas. Menjëherë pas marrjes së informatës policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe mbështetur në informacionet e para ka ngritur versionin e het*imit se një fjal*osje në mes të dy të dysh*uarve njëri 48 dhe tjetri 58 vjeç, ka përfunduar ne përle*shje fiz*ike mes tyre”, ka bërë të ditur Policia.

Tutje kanë thënë se të njëjtëve i është shqiptuar masa e parabu*rgimit për 48 orësh.

“Pasi që policia ka kryer veprimet fillestare heti*more përfshire këtu edhe pjesën e intervistimit, me rekomandimin e prok*urorit të shtetit të dy të dysh*uarve u ka shqiptuar masën e arr*estit policor dhe të njëjtit janë dërguar në mbajtje prej 48 orësh, për tu proceduar më pas në përputhje me udhëzimet vijuese të prok*urorisë”, thuhet tutje.