Ballina Kronika Vihet pas hekurave vjedhaduti i madh nga Struga, autor i shumë vjedhjeve...

Vihet pas hekurave vjedhaduti i madh nga Struga, autor i shumë vjedhjeve të rënda në krejt territorin e Maqedonisë së Veriut

Efektivët e stacionit policer të Karposhit në Shkup, dje kanë arritur ta vënë pas hekurave personin me inicialet K.Z. nga Struga, autor i shumë vjedhjeve të rënda në krejt territorin e Maqedonisë së Veriut.

Personi në fjalë ka kryer shumë vjedhje edhe në rajonin e Shkupit dhe kundër tij do të ngriten kallëzimet adekuate.