Ballina Kronika I mbuluar i gjithi me çarçaf të bardhë, kapet hajduti nga një...

I mbuluar i gjithi me çarçaf të bardhë, kapet hajduti nga një fshat i Tetovës

Hajduti i  m a s k u a r  me çarçaf të bardhë hyri në një lokal në fshatin Jançishtë të Tetovës duke menduar se nuk do të mund ta njohin. Megjithatë, ai u regjistrua nga një  k a m e r ë  s i g u r i e, që ndihmoi për identifikimin dhe  a rr e s t i m i n  e tij.

– Më 9 janar, në ora 8, personi me inicialet D.S. nga fshati Jançishtë i Tetovës, r a p o r t o i  se në bar-kafenë, ku kishte edhe makina për lojëra të fatit, në periudhën nga ora 1 e 30 deri në 7 e 20 minuta, një person i panjohur, ka kryer vjedhje në objekt. Personi fillimisht hapi derën e përparme dhe pastaj njërën nga makinat e lojërave të fatit.Nga makina e lojërave të fatit ai mori 67.140 denarë, një pjesë në euro, kurse pjesën tjetër në denarë.

Pak më vonë, rreth orës 13, për shkak të  d y sh i m i t  se ka kryer vjedhje u  a rr e s t u a  personi me inicialet G. B. (45 vjeç), nga i njëjti fshat, njofton SPB Tetovë, transmeton Tetova News.

Pamjet e marra nga k a m e r a  e  s i g u r i s ë  së bar-kafesë tregojnë se si një person, i mbuluar i gjithi me një çarçaf të bardhë, duke hyrëhttps://youtu.be/c_9KCY-pUgs në lokal, duke menduar se i maskuar në atë mënyrë nuk mund të njihet, por kjo nuk ishte e mjaftueshme, sepse policia shumë shpejt i ra në gjurmë dhe e vuri pas hekurave.

Policia nuk jep informata se si u identifikua hajduti./Tetova News

Video bonus ku mund ta shihni edhe fshatin Jançishtë: