Ballina Aktualitet Një lajm nga Dobroshti, ja çka i ndodhi 50-vjeçarit (VIDEO)

Një lajm nga Dobroshti, ja çka i ndodhi 50-vjeçarit (VIDEO)

Dje (21 janar) rreth orës 16.00, personi M.A. (50 vjeç) nga Dobroshti i Tetovës, në SPB Tetovë ka  r a p o r t u a r  se rreth orës 14:30, aty në  fshat ishte  k a f sh u a r  nga një qen i pastrehë.

Qentë e rrugëe janë bërë problem edhe në lokalitete të tjera. Gjatë ditëve të fundit ka pasur shumë r a p o r t i m e   për raste të njëjta.

Më datë 18.01.2021, në ora 22.00 në Departamentin e Policisë në Zherovjan, personai S.A. (69) nga fshati Miletinë e Tetovës, ka raportuar se në fshatin Miletinë, kishte qenë i k a f sh u a r nga një qen rrgësh.

Më datë 19.01.2021, në ora 01.10 në Stacionin Policor Tetovë personi R.R. (50) nga Tetova, ka raportuar se kishte qenë i k a f sh u a r nga një qen i pastrehë në rrugën “Gjoce Stojcevski” në Tetovë, njofton SPB Tetovë.

Më 19 janar, në orën 19.00, personi J.I. (46) nga Dobërdolli i Gostivarit, në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 17.00 në të njëjtin fshat, djali i tij i  m i t u r  ka qenë i  k a f sh u a r  nga një qen i pastrehë.

Dhe lajmet e këtilla nuk kanë fund.