Ballina Kronika Tetovari i futet në dhomën e hotelit 25-vjeçares nga Smedereva e Serbisë...

Tetovari i futet në dhomën e hotelit 25-vjeçares nga Smedereva e Serbisë dhe…

Sot (21 janar), në ora 06.00, personi M.V. (25) nga Smedereva,  Republika e Serbisë, e cila po qëndronte përkohësisht në Tetovë, ka  r a p o r t u a r  se rreth orës 03.00, në një dhomë hoteli ku ishte e akomoduar, është s u l m u a r  f i z i k i sh t  nga një person nga Poroji i Tetovës, njofton SPB Tetovë.

Menjëherë ka filluar puna për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, thuhet në njoftimin e SPB të Tetovës për mediumet.