Ballina Aktualitet Çka gjetën uniformat blu në një fshat të Komunës së Zhelinës

Çka gjetën uniformat blu në një fshat të Komunës së Zhelinës

Sot (12 mars), në periudhën prej orës 10:30 deri në 11:20, zyrtarët policorë të SPB-Tetovë kanë kryer  b a s t i s j e  në shtëpinë dhe hapësirat ndihmëse të personit me inicialet B.Xh (44) në fshatin Leshnicë e Poshtme.

Gjatë  b a s t i s j e s  së kryer me urdhër të  gj y k a t ë s, janë gjetur dhe  k o n f i s k u a r  rreth 13 mijë euro në kartëmonedha prej 50 dhe 20 euro, 250 franga zvicerane, 40 dinarë kuvajtianë, formularë për leje qëndrimi në Zvicër, vula mbrojtëse për  f a l s i f i k i m  parash, letër të  f a l s i f i k u a r, si dhe dokumente të tjera në bazë të dyshimit se janë të  f a l s i f i k u a r a.
Personi B.Xh. është  p r i v u a r  nga  l i r i a  për pastrimin dhe dokumentimin e plotë të çështjes, pas së cilës do të përgatitet parashtresë adekuate në përputhje me  n e n e t  268 dhe 378 të  K o d i t  P e n a l (“f a l s i f i k i m i  i parave” dhe “f a l s i f i k i m i  i dokumentave).

Artikulli paraprakDetaje për tërmetet e kësaj nate në Maqedoninë e Veriut: Lëkundjet më të forta u ndjenë në Mavrovë, Dibër, Gostivar, Tetovë dhe Kërçovë
Artikulli tjetër“Kryeministër i ardhshëm”, Basha pritet me ovacione në Lezhë, i ‘shtrojnë’ rrugën me sheqer (VIDEO)