Ballina Kronika VIDEO/I grabitën paratë e pensionit, rrëfehet plaku nga Çellopeku i Tetovës: Më...

VIDEO/I grabitën paratë e pensionit, rrëfehet plaku nga Çellopeku i Tetovës: Më kapi për çafe, zar nauk më njohësh!

Dje ka ndodhur një ngjarje e rëndë në Tetovë.

Plaku nga Çellopeku i Tetovës ka marrë pensionin në bankë dhe me taksi ka shkuar te Tregu i Gjelbërt.

Sapo ka zbritur mga taksia, dikush ia ka zënë rrugën dhe duke u shtirur si një i njohur i është afruar plakut dhe me mjeshtëri të madhe ia ka marrë paratë nga xhepi i brendshëm i xhupit.

Skenën e grabitjes e kanë parë shumë njerëz.

Plaku ka dëshmuar edhe në polici.

Në vazhdim keni rrëfimin e plakut se si ndodhi ngjarja.

@tn.lajmelokale
@tetovanews