Ballina Aktualitet Lazim Destani dhe kardiokirurgu i njohur Omer Xhemali falin namazin e Bajramit...

Lazim Destani dhe kardiokirurgu i njohur Omer Xhemali falin namazin e Bajramit të Madh në Xhaminë “Mërgimi” – Obfelden, Kantoni Zürich, Zvicër (VIDEO+FOTO)

Myslimanët anembanë botës kremtojnë sot Bajramin e Madh. Në mëngjes gjithandej është falur Namazi i Bajramit.

Edhe në Xhaminë “Mërgimi” – Obfelden, Kanton Zürich, është zhvilluar falja e namazit të Bajramit të Madh, ku ka pasur edhe një program fetar.

Në mesin e shumë bashkatdhetarëve tanë, në këtë xhami sot janë falur edhe biznesmeni dhe filantropi njohur nga Tetova, Lazim Destani dhe mjeku i njohur, Kardiokirurgu Omer Xhemajli, Drejtor i Klinikës për Kardiokirurgji dhe shef i Aleancës së Zemrës në  Spitalin Universitar të Cyrihut, gjithashtu nga Tetova,/tetova.com

@tn.lajmelokale
@tetovanews