Ballina Aktualitet Lajme MAQEDONI, TETË TË MITURA KANË ABORTUAR NË KLINIKËN PËR GJINEKOLOGJI

MAQEDONI, TETË TË MITURA KANË ABORTUAR NË KLINIKËN PËR GJINEKOLOGJI

Dy vitet e kaluara në Klinikën për Gjinekologji dhe Akusheri, tetë të miturave u është bërë abort. Më e reja prej tyre, ka qenë 15 vjeçare.

Ndërsa për tu bërë ky intervenim kirurgjik, detyrimisht është dashur të nënshkruajnë, në pajtim dhe prezencë të njërit prej prindërve.

Në statistikat e Gjinekologjisë dhe Akusherisë është shkruar edhe rasti i një 13 vjeçareje, së cilës gjithashtu i është bërë abort dhe ajo është pacientja më e re. Shok për gjinekologët ka qenë se ajo në spital kishte ardhur për të abortuar së bashku me bashkëshortin.

Artikulli paraprakPROTESTË KUNDËR NDRYSHIMIT TË EMRIT PARA KLUBIT TË DEPUTETËVE (VIDEO)
Artikulli tjetërPesë gjërat që arrijnë t’i kuptojnë vetëm njerëzit inteligjentë