Ballina Aktualitet Lajme Qeveria: Shaqiri do të jetë këshilltar për çështje të sigurisë dhe radikalizmit

Qeveria: Shaqiri do të jetë këshilltar për çështje të sigurisë dhe radikalizmit

Qeveria e Maqedonisë ka lëshuar sot një komunikatë ku sqaron angazhimin e Xhezair Shaqirit në ekzekutiv. Ish-deputeti është bashkëpunëtor i jashtëm dhe do të angazhohet për të dhënë këshilla në fushën e sigurisë së brendshme dhe të luftimit të radikalizmit, në kuadër të kabinetit të kryeministrit.

Xhezair Shaqiri ka një kontratë të përkohshme me kohëzgjatje prej një viti, me një pagë prej 36,000 denarë në muaj. /SHENJA/

@tn.lajmelokale
@tetovanews